HOME Shared Leadership     Programma     Registreer    Artikelen     Agenda    Contact

DINER - PENSANTS

WORKSHOPS SHARED LEADERSHIP
WEBINAR
SHARED LEADERSHIP IN TRAINEE TRAJECTEN


W
ij helpen de verbinding en de balans tussen masculiene en feminiene kwaliteiten te herstellen in organisaties en in het prive leven.

Ziet U het potentieel van het concept Shared Leadership en ziet U veelbelovende managers om U heen die U hierin een kans wilt geven?

Wij bieden workshops Shared Leadership aan een groep van mannelijke en vrouwelijke managers om de creativiteit en rijkdom van Shared Leadership te ontdekken en de vaardigheden te leren, die er bij passen.

Facilitation: Caty Assher en Dieuwke Begemann


Dieuwke Begemann heeft zich uitvoerig beziggehouden met deze brede culturele veranderingen en is daarover telkens in gesprek met Caty Asscher. Eerder organiseerden zij samen de open leergang Natuurlijk Veranderen.

Caty Assher

Ik ben geboeid door de vraag hoe mensen en organisaties leren en ontwikkelen.
De laatste vijftien jaar heb ik samengewerkt met een aantal organisatie adviesbureaus, waaronder Rijnconsult. Sinds 10 jaar heb ik mijn eigen adviesbureau. Management development, executive coaching en cultuur veranderingstrajecten zijn de kernthema’s waar ik graag mee bezig ben.
Genderdiversiteit heeft daarbij mijn specifieke aandacht. Delta Lloyd kreeg de diversity award toegekend door VNO/NCW, mede op grond van het programma Kans op Balans dat door Asscher Consultancy werd ontwikkeld en top down werd geïmplementeerd.
Op dit moment ben ik werkzaam voor PricewaterhouseCoopers om diversity strategie en beleid uit te zetten en te implementeren. Ik geef regelmatig workshops op het gebied van (gender)diversiteit en inclusie om de awareness van het lijnmanagement te verhogen en acties te genereren die diversiteit in hun organisatie kunnen bevorderen.
Daarnaast ontwikkelde ik samen met van Iren Consultancy en Anna Hinze leergangen authentiek leiderschap voor vrouwelijke professionals. Naast de ontwikkeling van hun persoonlijke leiderschapsthema’s geeft deze leergang aandacht aan de gender specifieke aspecten van organisatie cultuur en gedrag. Deze programma’s geef ik zowel als open leergang als in-company bij o.a. de ABNAMRO, het Universitair medisch centrum Utrecht, het Erasmus MC.
Zowel profit organisaties (o.a. Delta Lloyd, Rabo bank, Gillette Benelux, ABNAMRO, McKinsey, PWC), als not-for-profit organisaties (overheid en semi-overheid) behoren tot mijn opdrachtgevers.
    POWER TO CONNECTION | MEN - WOMEN    | Begemann & van Rossum                                                       webdesign www.arteos.nl